U bent succesvol uitgelogd.

Hello !
Logout
close

Space®plus infuuspomp

Geautomatiseerde infuustherapie

Space®plus in combinatie met OnlineSuiteplus is het digitale infuussysteem voor ziekenhuizen die hun patiënten een geïndividualiseerde en betrouwbare infuustherapie willen bieden met een maximum aan medische mogelijkheden.

Omdat het systeem eenvoudig te integreren is in ziekenhuisnetwerken, met state-of-the-art interoperabiliteit en een geavanceerde cybersecurity heeft, is het Space®plus systeem de digitale oplossing voor de gezondheidszorg.

Blijf op de hoogte van nieuws en updates


Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven

Samenwerking tussen Space®plus en OnlineSuiteplus

Met behulp van een infuuspomp kan er op een vooraf ingestelde snelheid infuusvloeistof, voeding of medicatie worden toegediend. Dit kan met een spuitenpomp of een volumetrische pomp.

 

De Space®plus infuuspomp heeft een geïntegreerde geneesmiddelenbibliotheek met veiligheidslimieten. Een duurzame Li-Ion batterij en geavanceerde vochtbescherming (IP44: bescherming tegen spatwater) zorgt bij reiniging en desinfectie voor een optimale stabiliteit en minder reparatiekosten. De intuïtieve touchscreen interface helpt bij het eenvoudig programmeren en hanteren van de pomp.

 

Door de ingebouwde wifi in combinatie met de bi-directionele HL7-IHE communicatie zijn de infuuspompen interoperabel met ziekenhuisinformatiesystemen, zoals het elektronisch patiëntendossier (EPD). Met het updateproces van OnlineSuiteplus kunnen deze updates met één klik centraal op afstand via het ziekenhuisnetwerk worden uitgevoerd, zodat klinische workflows niet worden verstoord. Het Space®plus & OnlineSuiteplus systeem draagt bij aan meer cybersecurity in het ziekenhuis door met encryptie gevoelige patiënt- en therapiegegevens te beschermen.

Meer informatie

Meer weten over geautomatiseerde infuustherapie?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Infuustherapie

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

Referenties

[1] Van der Wal Y. A Datadriven Feasibility Study on Silent Pumps: Applying CRISP-DM in a Knowlege Discovery Process. Universiteit Utrecht 2017.

chevron_right
Back to Top arrow_upward