U bent succesvol uitgelogd.

menu
close

Medicatiemanagement voor Oncologie

Op weg naar een digitale toediening van chemotherapie

Toediening van chemotherapie is een cruciale, gevoelige en complexe taak. In een constructieve dialoog met jou werken we voortdurend aan het vergroten van de veiligheid voor iedereen die betrokken is bij een oncologische behandeling. Profiteer van een complete oplossing, digitaliseer administratieve processen en verminder de complexiteit. 

0M

Nieuwe kankerpatiënten per jaar in Europa1

0M

Zorgmedewerkers met potentiële blootstelling aan cytotoxische medicatie2

0%

Van alle volwassenen kregen de verkeerde medicatiedosis of ervaren andere medicatiefouten3

Slimmere chemotherapie: wij maken het mogelijk

Met de uitgebreide expertise op het gebied van chemotherapietoediening kan je in drie stappen processen optimaliseren en het veiligheidsbeheer in oncologie verbeteren. We kunnen je laten zien hoe je digitale oplossingen kan gebruiken om duidelijke zaken vast te stellen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften. Ons gemeenschappelijke doel: excellentie in medicatiemanagement en tevreden teams.

 

Image is temporarily not available.
close

Optimalisatie processen

Optimalisatie processen

Samen analyseren we jouw huidige chemotherapieprocessen om mogelijkheden voor automatisering, digitalisering en procesoptimalisatie te identificeren. Dit vermindert het risico op medicatiefouten.

close

Digitale oplossing

Digitale oplossing

Op basis hiervan ontwikkelen we jouw individuele "Smart Medication Management Solution" - die volledige transparantie biedt over vastgestelde doelen en statistieken tijdens jouw administratieproces.

close

Naadloze integratie

Naadloze integratie

Wij ondersteunen jou bij de IT- en hardware-integratie van de nieuwe oplossing door middel van onze training en opleiding tijdens en na de implementatie.

Neem contact op met onze experts

Medicatiemanagement voor oncologie

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning
Image is temporarily not available.

Infuustherapie

Slim en geavanceerd

We maken zelfs de meest complexe therapieën eenvoudiger en slimmer met intelligente technologieën, producten en gebruikersgerichte diensten.
Meer informatie

Verwijzingen

[1] https://www.euro.who.int/en/health-topics/noncommunicable-diseases/cancer/data-and-statistics#:~:text=Europe%20comprises%20only%20one%20eighth,million%20new%20patients%20per%20year

[2] Lindsley, Ian. Voorkoming van blootstelling aan kankerverwekkende gevaarlijke geneesmiddelen. https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12154-Europe%E2%80%99s-Beating-Cancer-Plan/F506214_en

[3] Walsh, K. Journal of Clinical Oncology, online gepubliceerd voorafgaand aan print 29 december 2008.