Eenmalige katheter Vrouw

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Assortiment eenmalige katheters

Assortiment B. Braun katheters vrouw

Assortiment eenmalige katheters vrouw

Het Actreen® assortiment bestaat uit katheters voor vrouwen met urineretentie. Elke dag, overal, veilig, discreet, gemakkelijk en klaar voor gebruik. Deze katheters zijn verkrijgbaar in standaard én mini-uitvoering, met of zonder geïntegreerde opvangzak en verkrijgbaar in verschillende charrières. Bij elke verpakking wordt een discrete etui bijgeleverd, waar de dagelijkse benodigde hoeveelheid katheters perfect inpassen. De lichtgewicht Actreen® katheters zijn handig voor thuis, onderweg, op je werk of waar je ook maar bent.

Er zijn drie verschillende Actreen® katheters voor vrouwen:

  • Actreen® Mini Cath
  • Actreen® Mini Set
  • Actreen® Hi-Lite Cath

 

Actreen® Mini Cath

Actreen Mini Cath Katheter vrouw

Actreen® Mini Cath 

De katheter die in je mouw of broekzak past

De Actreen® Mini Cath is een mini katheter van 9 centimeter waarmee je de blaas eenvoudig kunt legen op het toilet, zonder dat je de rand van de toiletpot raakt. De katheter is glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, gespetter en voorbereidingstijd bespaart. De katheter blijft gerdurende 60 minuten even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Cath zorgen voor een goede grip. De katheter is zó klein dat deze eenvoudig in je mouw of broekzak past.

Wil je Actreen® Mini Cath zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Actreen® Mini Set

Actreen mini set Katheter vrouw

Actreen® Mini Set 

De katheter die handig is voor onderweg

De Actreen® Mini Set is een katheter met een geïntegreerde opvangzak. Deze is speciaal ontwikkeld voor de momenten waarop je geen gebruik kan of wilt maken van een toilet. Ook droogt de katheter niet uit. Het kleine formaat en lichte gewicht zorgen ervoor dat je de Actreen® Mini Set gemakkelijk mee kan nemen. De katheter is met glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, vlekken op de kleding en voorbereidingstijd bespaart. De katheter blijft gerdurende 60 minuten even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Set zorgen voor een goede grip.

Wil je Actreen® Mini Set zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Actreen® Hi-Lite Cath

Actreen Hi-Lite Cath katheter vrouw

Actreen® Hi-Lite Cath

De katheter met iets meer katheterlengte en no-touch principe

De Actreen® Hi-Lite Cath is een katheter met glycerine coating en direct gebruiksklaar. De verpakking van de katheter is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de katheter niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de katheter aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De katheter droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad en wordt geleverd in een kartonnen doos, die vanaf de bovenzijde óf van de zijkant is te openen.

Wil je Actreen® Hi-Lite Cath zelf testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Overige KatheterWiki onderwerpen

Z-indexnummers

Downloads

Beschrijving Document Link
Assortimentsoverzicht continentie vrouw
pdf (3.9 MB)