U bent succesvol uitgelogd.

Hello !
Logout

Organisatie

B. Braun Nederland

B. Braun is een bekende naam in de medische wereld. Onze producten en diensten vinden hun weg naar patiënten en gebruikers via medische groothandels, ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorginstellingen.

Onze lokale visie

​"Als familiebedrijf zetten we ons in voor een gezondere toekomst voor iedereen.We delen onze expertise, zijn toegewijd aan kwaliteit en zorgen voor betrouwbare oplossingen die echt het verschil maken. In samenwerking met professionals, patiënten en partners dragen we bij aan duurzame gezondheidszorg in België en Nederland, van ziekenhuis tot thuis."

Sharing Expertise

B. Braun kiest voor intensief partnership met ziekenhuizen. Een belangrijk gevolg hiervan is de oprichting van de Elyse klinieken voor nierzorg. De eerste kliniek staat in Amstelveen en is een joint venture tussen B. Braun en VU Medisch Centrum. Daarnaast nam B. Braun klinieken over in Kerkrade, Woerden en Emmeloord. In Gorinchem is een nieuwe kliniek opgezet als joint venture met het ziekenhuis van Dordrecht en Gorinchem. Een ander voorbeeld van intensieve samenwerking tussen B. Braun en ziekenhuizen is het externe centraal sterilisatiecentrum in Groningen dat in 2016 gerealiseerd werd. Het gaat om een samenwerkingsverband tussen B. Braun, het UMCG en de Ommelander Ziekenhuisgroep onder de naam Sterinoord.

Management België – Nederland

Phillip Orlik 
Managing Director
Narges Verf
Finance Director
Koen Peeters
Commercial Director Belgium
Wicher Nouwens 
Commercial Director The Netherlands  
Leen Pira                                           
HR Director
Hadewych Van Brecht
QA/RA Director & Local Safety Officer
René Kunkeler
Marketing Director
Eefje Mertens                                      
General Manager Elyse Clinics The Netherlands
Steven Van Avermaet 
Business Support Director
Valerie Vandeput
Legal Counsel & Compliance Officer

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op via het contactformulier.

Open het contactformulier