Stap over naar NRFit®
Kies voor veilige connecties

Werk jij al veilig met NRFit® voor regionale anesthesie?

De overstap van Luer naar de gele NRFit® connecties voor regionale anesthesie is een flinke klus, maar met een goede voorbereiding valt het omzetten uiteindelijk best mee. Lees de verhalen en bekijk de tips van zorgprofessionals die samen met B. Braun het conversietraject hebben doorlopen.

Video #GOYELLOW

Expert in conversie naar NRFit®

Je bent niet de eerste! Verschillende ziekenhuizen gingen je voor. Tijdens deze trajecten hebben we veel ervaring opgedaan en gezien waar de uitdagingen liggen. Je krijgt uitgebreid advies over producten en begeleiding tijdens werkgroepen of procedures. Wil jij meer weten over het complete NRFit® assortiment en de service die wij kunnen bieden tijdens de conversieperiode in het ziekenhuis? Frank en Renske vertellen je in deze video hoe we samen kunnen toewerken naar een succesvolle implementatie die past bij de wensen van jouw ziekenhuis.

Hoe kunnen we jou helpen met de omzetting?

Kies voor optimale patiëntveiligheid en neem contact op!

Frank van der Neut
Sales Manager
Renske Wapenaar-Kuiper
Sales Representative

Ondersteuning conversietraject

Je ontvangt een uitgebreide conversie roadmap om jouw project optimaal te starten en alles op een structurele manier in goede banen leiden. Samen met alle betrokken zorgprofessionals werken we stap voor stap aan dit ziekenhuisbrede project en delen we onze ervaringen.

Het uitgebreide B. Braun NRFit® assortiment geeft je de mogelijkheid om een volledige conversie in jouw ziekenhuis te realiseren. Een op maat gemaakt conversieoverzicht geeft je een duidelijk beeld van alle producten die omgezet kunnen worden.

Dat een omzetting van producten een omvangrijk en ziekenhuisbreed project is, weet jij als zorgprofessional vast wel. Tijdens werkgroepen en procedures delen we graag onze ervaring en geven je advies om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen - Sharing Expertise.

Je krijgt posters en conversieoverzichten, hele handige tools die je kunt gebruiken voor ondersteuning van interne communicatie. Trainingen en voorlichtingsmomenten tijdens de conversieperiode worden op afspraak door jouw B. Braun contactpersoon verzorgd. Om alle deelnemers voor te bereiden op een training ontvangen ze toegang tot een e-learning over NRFit®

Productoverzicht

Downloads

Downloads

Beschrijving Document Link
Brochure Regionale Anesthesie NRFit® Bekijk het complete assortiment voor regionale anesthesie
pdf (3.9 MB)