Digitale chirurgische microscoop
Aesculap Aeos®

Aesculap Aeos® - See more. Stand tall.

Ben jij klaar voor de toekomst? Tijd voor innovatie die zowel ergonomische werkomstandigheden als een opmerkelijke beeldkwaliteit mogelijk maakt voor complexe operaties. 

Maak kennis met Aesculap Aeos®!

Aesculap Aeos® is dé digitale chirurgische microscoop met perfecte
3D-beeldkwaliteit die zorgt voor een betere ergonomie en efficiënte workflow. Ontdek in deze video op welke manier Aesculap Aeos® efficiëntie en comfort biedt om optimale prestaties te ondersteunen.

Langdurige operaties vragen focus en uithoudingsvermogen. Daarom verdienen chirurgen perfect beeld en een ergonomische werkhouding voor het beste resultaat. Aesculap Aeos® gebruikers ervaren meer controle, beter zicht en werken comfortabeler. Lees meer over deze ervaringen via onderstaande links.

powered by true digital surgery

AESCULAP® en strategisch partner True Digital Surgery werken actief samen met chirurgen over de hele wereld om nieuwe technologieën te creëren. Met als doel de toekomst van microchirurgie opnieuw vorm te geven en de medische ervaring in de operatiekamer te verbeteren. 

Kijk verder dan wat traditionele oculaire microscopen kunnen bieden! Wij zijn ervan overtuigd dat digitale microscopie voor chirurgie zal doen wat digitale camera's deden voor fotografie. En dat Aesculap Aeos® digitale chirurgische microscoop op dezelfde manier een schaalbare en opwaardeerbare investering in de toekomst biedt voor elk ziekenhuis.

Softwareteams hebben geavanceerde algoritmen ontwikkeld om precisiebewegingen van de robotarm mogelijk maken. Deze precisiebewegingen zijn belangrijk voor complexe en veeleisende digitale microscopieprocedures en voldoen aan de behoeften van de moderne OK.

  • Verbeterde beeldvorming door digitale 3D-visualisatie
  • 3D-ultravioletverlichting en visualisatie met augmented reality overlays
  • 3D-infraroodverlichting zorgt voor verbeterde achtergrondvisualisatie
  • Onovertroffen precisie met robotarm

Download brochure

Informatie

Beschrijving Document Link
Brochure Aesculap Aeos® Digitale chirurgische 3D-microscoop
pdf (3.5 MB)