Stel je wondvraag
en krijg snel antwoord

Wondadviseur Ans
Ans helpt je verder

Wondadviseur Ans beantwoordt jouw wondvragen!

Heb je zelf een wondvraag? Of wil je iemand helpen die vragen over zijn of haar wond heeft? Vul dan onderstaand formulier in en wondadviseur Ans helpt je snel verder. Hoe meer informatie je invult, hoe sneller je antwoord krijgt op jouw vraag.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplichte velden. Wil je meer informatie over de verschillende soorten wonden? Klik dan hier.

Wat is je wondvraag?

Meer informatie over de wond (niet verplicht)

Persoonlijke informatie

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze wondproducten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

Medische disclaimer

De informatie op WondenWiki is geen vervanging is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis)arts of medisch specialist. Wij hopen wel dat de hier geboden informatie je verder helpt, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een gesprek met je behandelend arts. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen of voor persoonlijke, medische vragen altijd je behandelend arts of wondverpleegkundige.

Persoonsgegevens
Laatste nieuws

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning