Aanvraagformulier Be 1® (Capsule)

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Vraag hier je gratis stomaproefpakket Be 1® aan!

Be 1® is een opgevouwen stomazakje in een gesloten plastic capsule. Deze innovatie is geschikt voor mensen met een dikke darmstoma links op de buik. Om het juiste materiaal op te kunnen sturen, vragen we je om onderstaande informatie zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht. Onder het aanvraagformulier vind je meer informatie over het product dat je gaat proberen.

Huidige situatie

*
*
*
*
*

Stomamateriaal dat je wil gaan proberen

*
*
*

Persoonlijke gegevens

*
*
*
*
*
*
*
*
 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze stomaproducten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

 Ik ben akkoord met onderstaande informatie
 Houd mij op de hoogte