Aanvraagformulier Informatie over Irypump®

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Vraag hier meer informatie over irrigeren aan!

Je wilt graag gaan ervaren of irrigeren iets voor jou is. Irrigeren vraagt om een uitgebreide instructie en is een speciale vaardigheid, aangeleerd door een stomadeskundige. Je kan daarom niet zelf starten met irrigeren, voordat je een uitgebreide instructie hebt gehad. Onze deskundige kan je wel meer informatie geven over irrigeren. Momenteel is Irypump® niet beschikbaar. Als alternatief kunnen wij wel Irrimaticaanbieden. 

Om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen, vragen we je om onderstaande informatie zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht. 

 

Huidige situatie

*
*
*
*
*

Stomamateriaal dat je wil gaan testen

*
*

Persoonlijke gegevens

*
*
*
*
*
*
*
*
 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze stomaproducten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

 Ik ben akkoord met onderstaande informatie
 Houd mij op de hoogte