Softima® Key Product in de spotlight

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

2-delig systeem met een unieke geleiding

Je steekt eenvoudig een tabje aan het zakje in een sleufje op de huidplaat, als een sleutel in een slot. Zo kleef je nooit verkeerd. Je hoeft het zakje alleen maar met je vingers aan te wrijven zonder op je buik te hoeven drukken.

Doordat dit zakje op de huidplaat wordt gekleefd zonder harde ringen is het een dun en erg flexibel systeem. Zo dun dat het bijna eendelig lijkt. Doordat de huidplaat bloemvormig is sluit deze naadloos aan op je lichaam zonder trekkerig gevoel. Je voelt de huidplaat bijna niet zitten en vooroverbuigen is geen probleem. 

Het Softima® Key systeem is ideaal als je op zoek bent naar een 2-delig systeem, maar toch het draagcomfort en flexibiliteit van een 1-delig systeem wilt ervaren. Je kan Softima® Key ook overwegen als je een gevoelige huid hebt, omdat je de huidplaat minder vaak hoeft te vervangen dan bij een 1-delig systeem.

Softima® Key opvangzakjes zijn er in diverse soorten, gesloten, leegbaar of voorzien van een kraantje, voor zowel colo-, ileo- en urostomadragers. De huidplaat is verkrijgbaar in vlak en convex uitvoering. 

Wil je dit stomamateriaal eens proberen, vraag dan een proefpakketje aan en ervaar of het iets voor jou is!

Wil je meer informatie? Neem contact op!

Heb je vragen over het assortiment van Softima® Key? Neem contact op via het contactformulier op StomaWiki en we beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.