Softima® en Softima® Key Aangepaste referentienummers

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Geen zorgen: jouw stomaproducten blijven hetzelfde!

Vanaf 1 oktober krijgen een aantal Softima® en Softima® Key stomaproducten van B. Braun Medical een nieuw artikelnummer en/of een nieuw ZI-nummer vanwege harmonisering van de productlijnen. De producten veranderen niet! Daarom zit er vanaf nu tijdelijk een sticker op het doosje om deze wijziging aan te kondigen.

Ook je medisch speciaalzaak is geïnformeerd over deze wijziging. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Persoonsgegevens

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".