Stel vragen Over je stoma

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Wat is jouw stomavraag?

Meer informatie over jouw stoma (niet verplicht)

Persoonlijke informatie

Persoonsgegevens
Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze stomaproducten? Vink dan de bovenstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

Medische disclaimer

De informatie op StomaWiki is geen vervanging is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis)arts of medisch specialist. Wij hopen wel dat de hier geboden informatie je verder helpt, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een gesprek met je behandelend arts. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen of voor persoonlijke, medische vragen altijd je behandelend arts of stomaverpleegkundige.