Aanvraagformulier Actreen®Mini Cath 

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Inhoud van het proefpakket

Test gratis Actreen® Mini Cath

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplichte velden. Wil je meer informatie over de verschillende Actreen® producten? Bekijk alle eenmalige vrouwen katheters.

Het proefpakket bestaat uit 10 katheters, een etui om de katheters discreet mee te nemen en een instructiefolder.

Persoonlijke informatie

Persoonsgegevens
Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze Actreen® producten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".