Aanvraagformulier Actreen®Hi-Lite Cath Nelaton

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

proefpakket Actreen hi-lite cath nelaton
Inhoud van het proefpakket

Test gratis Actreen® Hi-Lite Cath Nelaton

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplichte velden. Wil je meer informatie over de verschillende Actreen® producten? Bekijk alle eenmalige mannen katheters.

Het proefpakket bestaat uit 10 katheters, een etui om de katheters discreet mee te nemen en een instructiefolder.

Wij willen dat je de aangevraagde katheter veilig gebruikt

Omdat een katheter een medisch hulpmiddel is, willen we graag dat je deze veilig kan uitproberen. Daarom nemen we contact met je op als er onduidelijkheden zijn, bijvoorbeeld over het type katheter of de maatvoering.

Vul ook onderstaande gegevens in. Dan zenden we jouw gratis proefpakket zo snel mogelijk naar je toe. Als je het formulier niet volledig invult, neemt een medewerker contact met je op.

Persoonlijke informatie

Persoonsgegevens
Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze Actreen® producten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. Je wordt dan per mail of post op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen binnen B. Braun!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Jouw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen jouw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen je daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".