Eenmalige katheter Kind

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Eenmalige katheters voor meisjes

Eenmalige katheters meisjes informatie

Eenmalige katheters voor meisjes

Het Actreen® assortiment heeft ook katheters met een kleine charrière. Deze zijn daardoor geschikt voor meisjes met urineretentie. Deze katheters zijn verkrijgbaar in standaard én mini-uitvoering en verkrijgbaar in charrière 6, 8, 10 en 12. Bij elke verpakking wordt een discrete etui bijgeleverd, waar de dagelijkse benodigde hoeveelheid katheters perfect inpassen. De lichtgewicht Actreen® katheters zijn handig voor thuis, onderweg, op school, op je sportvereniging of waar je ook maar bent.

Er zijn drie verschillende Actreen® katheters voor meisjes:

 

Mini katheter Actreen Mini Cath

Actreen® Mini Cath 

De katheter die in je mouw of broekzak past

De Actreen® Mini Cath is een mini katheter van 9 centimeter waarmee je de blaas eenvoudig kunt legen op het toilet, zonder dat je de rand van de toiletpot raakt. De katheter is glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, gespetter en voorbereidingstijd bespaart. De katheter blijft gerdurende 60 minuten even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Cath zorgen voor een goede grip. De katheter is zó klein dat deze eenvoudig in je mouw of broekzak past.

Actreen mini set katheter voor onderweg

Actreen® Mini Set 

De katheter die handig is voor onderweg

De Actreen® Mini Set is een katheter met een geïntegreerde opvangzak. Deze is speciaal ontwikkeld voor de momenten waarop je geen gebruik kan of wilt maken van een toilet. Ook droogt de katheter niet uit. Het kleine formaat en lichte gewicht zorgen ervoor dat je de Actreen® Mini Set gemakkelijk mee kan nemen. De katheter is met glycerine gecoat en direct gebruiksklaar, wat geknoei, vlekken op de kleding en voorbereidingstijd bespaart. De katheter blijft 60 minuten lang even glad na openen. De 'vleugels' van de Actreen® Mini Set zorgen voor een goede grip.

Actreen Hi-Lite Cath no-touch

Actreen® Hi-Lite Cath

De katheter met iets meer katheterlengte en no-touch principe

De Actreen® Hi-Lite Cath is een katheter met glycerine coating en direct gebruiksklaar. De verpakking van de katheter is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de katheter niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de katheter aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De katheter droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad en wordt geleverd in een kartonnen doos, die vanaf de bovenzijde óf van de zijkant is te openen.

Een van deze katheters voor meisjes testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Eenmalige katheters voor jongens

Eenmalige katheter jongens

Eenmalige katheters voor jongens

Actreen® katheters maken zelfkatheterisatie bij jongens eenvoudig en bieden veel voordelen. De gebruiksvriendelijke verpakking is bijvoorbeeld erg gemakkelijk te openen. Actreen® katheters kunnen daardoor ook worden gebruikt bij een verminderde handfunctie. Je kunt ze direct gebruiken. Ook zijn de katheters voorzien van een zacht glijmiddel dat niet met water geactiveerd hoeft te worden. Hierdoor ontstaat er geen geknoei of gespetter met vlekken op kleding, zoals bij sommige katheters wel het geval is.

Actreen Hi-Lite Cath discreet en mee te nemen

Actreen® Hi-Lite Cath 

De katheter die discreet mee te nemen is, omdat je hem mag buigen

De Actreen® Hi-Lite Cath is een discrete, buigzame katheter die gemakkelijk in je sok of binnenzak past. De verpakking is eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. Bij het openen komt een connector vrij en zorgt de verpakking voor een no-touch principe: hierdoor hoef je de katheter niet met je handen aan te raken. Met de bijgevoegde sticker kan je eventueel de katheter aan de wand van het toilet of van de badkamer plakken. De katheter droogt niet uit en blijft 60 minuten lang glad. De Actreen® Hi-Lite Cath wordt geleverd in een kartonnen doos, die op twee manieren te openen is: vanaf de bovenzijde óf van de zijkant.

Katheter opvangzak Hi-Lite set

Actreen® Hi-Lite Set

De katheter met geïntegreerde opvangzak die niet leeg kan lopen

De Actreen® Hi-Lite Set is een eenmalige katheter met geïntegreerde opvangzak voor als er geen toilet in de buurt is. De anti-reflux klep in de zak voorkomt dat de zak weer leegloopt als je deze na gebruik weglegt. Je kunt je daardoor dus eerst aankleden, voordat je de zak leegmaakt. Deze is eenvoudig te legen met een afscheurstrip. De zak heeft een opvangcapaciteit van 1 liter en is voorzien van maataanduiding. Je kan daardoor zien hoeveel je hebt geplast. De verpakking is minimaal en eenvoudig te openen, zelfs met een verminderde handfunctie. 

Een van deze katheters voor jongens testen?

Vraag een gratis proefpakket aan.

Klik hier voor een gratis proefpakket

Overige KatheterWiki onderwerpen

Z-indexnummers

Downloads

Beschrijving Document Link
Assortimentsoverzicht continentie kind
pdf (4.3 MB)