U bent succesvol uitgelogd.

Hello !
Logout
close

Surgical Asset & Supply Management

Het hoogst haalbare bereiken met chirurgische instrumenten

We begrijpen de dagelijkse uitdagingen waarmee professionals in de gezondheidszorg worden geconfronteerd om de efficiëntie en veiligheid van operatiekamers te verbeteren. Het aanvoeren van steriele goederen wordt steeds complexer. Onze experts op het gebied van Surgical Asset Management (SAM) hebben digitale oplossingen ontwikkeld om verbeterpunten te identificeren. Zo helpen we professionals het hoogst haalbare te bereiken met uitstekende financiële resultaten.

 • Tot

  0%

  van al het chirurgisch instrumentarium in een set is niet geschikt voor de OK [1]

 • Slechts

  0%

  van alle instrumenten in een set wordt gebruikt tijdens een behandeling of ingreep wat leidt tot onnodige kosten [1]

 • Gemiddeld

  0k

  kan jaarlijks worden bespaard door gebruik te maken van containers in plaats van een soft wrap verpakking [1]

Ontdek de onderdelen van Surgical Asset Management

Om het hoogst haalbare in instrumentbeheer te bereiken, combineert Surgical Asset Management verschillende adviezen en productoplossingen. Deze zijn aan te passen om bestaande klantuitdagingen van een oplossing te voorzien.

close

Evaluatie

Evaluatie

Transparantie door middel van technische en kosten-batenanalyse, zodat je de best mogelijke beslissingen kunt nemen met betrekking tot steriele leveringsprocessen en chirurgische middelen.

close

Optimalisering

Optimalisering

Een gestroomlijnde benadering met internationaal erkende normen en best practices uit de industrie kan de verschillende aspecten en de levenscyclus van chirurgische instrumenten in CSA en operatiekamers optimaliseren.

close

Implementatie

Implementatie

Aesculap biedt je niet slechts één adviesdienst. Wij bieden een continu strategische samenwerking als een van de meest toonaangevende en ervaren bedrijven op het gebied van chirurgische instrumenten.

Neem contact op met onze experts

Surgical Asset Management​

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

B. Braun Supply Solutions 

Toonaangevend zijn in OK-levering

Datagedreven statistieken en IT-ondersteunde leveringsoplossingen om betrouwbare en toekomstbestendige ziekenhuisprocessen te garanderen.

Bezoek B. Braun Supply Solutions