Contactformulier B2B

Productsnelzoeker

Kies een categorie of subcategorie

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u zelf een vraag over Business to Business in het algemeen of over een van onze producten? We voorzien u van een antwoord op maat! Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Wilt u op de hoogte blijven van alles op het gebied van onze producten? Vink dan de onderstaande checkbox aan. U wordt dan per mail op de hoogte gehouden van de nieuwe Business to Business ontwikkelingen!

Bescherming van persoonsgegevens

De bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten is zeer belangrijk voor ons en wij nemen dit zeer ernstig. Uw persoonsgegevens zijn onderworpen aan gegevensbescherming en zullen alleen worden verzameld en opgeslagen om te voldoen aan deze aanvraag. Wij zullen uw gegevens in geen geval doorgeven aan derden buiten de B. Braun-groep. Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met persoonsgegevens en zijn verplicht zich te houden aan de voorschriften voor gegevensbescherming.

We vragen u daarom akkoord te gaan met het volgende: "Ik heb het gegevensbeschermingsbeleid gelezen en ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens het gegevensbeschermingsbeleid. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken".

 Houd mij op de hoogte van ontwikkelingen
 Ik ben akkoord met bovenstaande informatie