Home   |  Contact   |  Locaties
B. Braun NederlandHome > Producten > Continence care en urologie

Continence care en urologie

Urogenitale aandoeningen kunnen invloed hebben op mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Het managen van deze aandoeningen is essentieel om autonomie te geven aan patiënten en om hen in staat te stellen een goede kwaliteit van leven te hebben. In dit kader heeft B. Braun, in samenwerking met professionals in de gezondheidszorg en patiënten, een breed assortiment innovatieve producten ontwikkeld om het dagelijkse leven te vereenvoudigen.

Katheters voor eenmalig gebruik

Ongeveer 30.000 patiënten passen zelfkatheterisatie toe omdat ze, om welke reden dan ook, niet via de natuurlijke weg kunnen plassen. Mensen zoals u en ik. Jong en oud, studerend, werkend of genietend van hun vrije tijd. Weerbaar of kwetsbaar door bijvoorbeeld een spierziekte. Allemaal met 1 overeenkomst: 4 tot 6 maal per dag katheteriseren. Thuis, op het werk, op school of onderweg.
Meer

Katheters voor vesicale instillatie

Vesicale instillatie is een techniek die bestaat uit het geven van medicatie in een oplossing via een katheter in de blaas om verschillende blaas aandoeningen of pathologieën te behandelen.
Meer

Katheteronderhoud en blaasspoelingen

Standaard blaasspoelingen met spuit veroorzaken soms een te hoge druk of zuiging op de blaaswand. Om dat risico te verminderen heeft B. Braun het Uro-Tainer® concept ontwikkeld. Het Uro-Tainer® assortiment omvat verschillende vloeistoffen voor blaasspoelingen en katheteronderhoud, met elk een eigen gebruiksindicatie.
Meer

Urine opvangzakken

Het uitgebreide assortiment urine opvangzakken biedt een betrouwbare oplossing voor urine opvang. Alle urine opvangzakken in het assortiment zijn voorzien van terugslagklep en een universele connector.
Meer