Home   |  Contact   |  Locaties
B. Braun NederlandHome > Producten > IV Drugs

IV Drugs

B. Braun biedt injectievloeistoffen en lokale anesthetica. Alle producten zijn zowel ontwikkeld met het oog op positieve resultaten voor patiënt als uit economisch oogpunt.

IV anesthetica

B. Braun levert geneesmiddelen voor peri-operatieve toepassingen, anesthesie, sedatie en analgesie. Voor lipofiele en/of slecht oplosbare geneesmiddelen wordt binnen de Lipuro®-technologie gebruik gemaakt van een MCT/LCT-emulsie (Lipofundin®) als toedieningssysteem, met als voordelen minder pijn bij injectie en een geoptimaliseerd lipidemetabolisme.
Meer

Antidota

Het woord is oorspronkelijk afgeleid van het Griekse antididonai wat 'gegeven tegen' betekent. Antidota wordt in de geneeskunde gebruikt om het effect van een gif tegen te gaan of te neutraliseren, zoals bijvoorbeeld Naloxon B. Braun vergiftigingen met opiaten tegengaat en Flumazenil B. Braun voor de gehele of gedeeltelijke opheffing van de centrale sederende effecten van benzodiazepinen.
Meer

Antibiotica

Anti-infectiva van B. Braun worden gemengd met antibiotische en antimycotische geneesmiddelen, die worden aangeboden in Ecoflac® plus- als gebruiksklare intraveneuze 'RTU'-oplossingen. Dankzij vooraf gemengde anti-infectiva van B. Braun behoren mengprocedures tot het verleden.
Meer

Niet-opioïden

Effectieve pijnbestrijding is een belangrijk onderdeel van de postoperatieve zorg. Echter veel patiënten blijven onvoldoende verlichting van de pijn ervaren. De ideale postoperatieve analgetische behandeling zou bestaan uit een snelle en effectieve pijnbestrijding, en een lage incidentie van bijwerkingen. Daarnaast heeft het een minimaal effect op de belangrijkste orgaansystemen of geen significante interactie met andere geneesmiddelen. Paracetamol is een dergelijke niet-opioïde analgeticum voor een effectieve pijnbestrijding in de postoperatieve zorg.
Meer