Home   |  Contact   |  Locaties

Welkom op de instacount® PLUS website

Instrumentmanagementsysteem instacount® PLUS

Instrumentmanagement neemt een belangrijke rol in bij de organisatie van het proces rondom gesteriliseerde medische hulpmiddelen.
Risicobeheersing, kostenbesparing, efficiëntie en procesoptimalisatie zijn de trefwoorden. Het belangrijkste doel is het borgen van de patiëntveiligheid tegen acceptabele kosten. instacount® PLUS helpt u dit ook werkelijk te realiseren. Met het juiste instrumentmanagementsysteem en deskundige ondersteuning kan ook uw organisatie deze slag maken.


Wat kunt u vinden op deze website?

Op deze site vindt u allerlei nuttige informatie met betrekking tot het instrumentmanagementsysteem instacount® PLUS. Op de Service Portal is er een bibliotheek waar u handleidingen en documentatie indien gewenst kunt downloaden. Heeft u een vraag? In de lijst van veelgestelde vragen vindt u wellicht het antwoord. Naast de uitgebreide gebruikersinformatie vindt u ook specifieke data voor uw eigen instacount® PLUS installatie, zowel op technisch als functioneel niveau.

Via het menu aan de linkerzijde van deze pagina navigeert u snel en makkelijk door deze site. Wij wensen u veel gebruiksgemak toe.