Home   |  Contact   |  Locaties

Aesculap Consulting

In een tijd waar kostendruk en veiligheid de boventoon voeren, wordt de beheersbaarheid en continuïteit van bedrijfsprocessen in de ziekenhuizen steeds belangrijker.

Zo kunnen veel logistieke ziekenhuisprocessen exact geanalyseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer: hoeveel voorraad, welke voorraad, van welke leverancier, minimale bestelhoeveelheid enz. Een proces dat dagelijks aangestuurd kan worden. Maar als we hetzelfde willen doen voor het instrumentenbeheer, datgene wat dagelijks garant staat voor het verbeteren van de patiëntveiligheid, dan blijkt dit een complex proces.

Als leverancier van chirurgisch instrumentarium zijn we uiteraard op de hoogte van de investeringen die ziekenhuizen doen en begrijpen wij heel goed dat er keuzes moeten worden gemaakt. Wanneer er dan eenmaal gekozen is voor kwalitatief hoogwaardig instrumentarium, helpen wij u graag om hier duurzaam mee om te gaan, zodat uw gemaakte investeringen maximaal renderen.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw instrumentenproces op maat te beheren. Met behulp van het concept Aesculap Consulting krijgt u inzicht in uw instrumentenproces, met als doel de efficiëntie te verhogen, de kosten inzichtelijk te maken en de kwaliteit te verbeteren.

Dat is de filosofie van Aesculap Consulting.