Home   |  Contact   |  Locaties
B. Braun Nederland


 
Home > Services > SteriLog

SteriLog

SteriLog – More Secure with Safety.

SteriLog is een internationaal opererende dienstverlener binnen de B. Braun Groep. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Duitsland en beschikt reeds over 25 jaar ervaring. SteriLog biedt haar diensten aan bij de levering van steriele goederen in het ziekenhuis en bij het ontwerpen en creëren van innovatieve logistieke concepten voor deze sector. Hier profiteren wij als geen ander van de technische en professionele expertise van ons moederbedrijf.

Onze service biedt individuele oplossingen voor de behandeling van steriele goederen en medische hulpmiddelen in ziekenhuizen, gefocust op de procesanalyse, consultancy en planning, maar ook op het gebied van instrumentmanagement en procesmanagement.

Met de slogan “More Secure with Safety” staat SteriLog voor veiligheid en zekerheid bij het verbeteren (opwerken) van medische hulpmiddelen. Het geïntegreerd denken vormt de basis van onze concepten en oplossingen.

Wij hebben onze zeer diverse dienstverleningen gebaseerd op vele jaren ziekenhuiservaring. Hierdoor kunnen wij oplossingen op maat aanbieden, afgestemd op de individuele wensen van onze klanten en de randvoorwaarden van hun organisatie.

Voor meer informatie bezoek de website: www.sterilog.nl

Clemens van Hooft is lid van de NEN-werkgroep.

Naar de website