Home   |  Contact   |  Locaties

Introcan Safety®

De B. Braun veilige infuusnaald zonder bijspuitpoort heet Introcan Safety®.
Introcan Safety® is de 2e generatie veilige infuusnaalden verkrijgbaar met en zonder vleugels en in PUR of FEP.
Introcan Safety® 3  is de 3e generatie veilige infuusnaalden met flowcontrole! Verkrijgbaar met vleugels in PUR.

De B. Braun infuusnaalden hebben exact dezelfde slijping (naaldpunt), daardoor dezelfde inbrengtechniek en zijn voorzien van een passief veiligheidsmechanisme. Passief wil zeggen: altijd veilig! U hoeft niets te doen om het veiligheidsmechanisme te activeren. Daarnaast lijken deze infuusnaalden sprekend op een klassieke infuusnaald. De gepatenteerde veiligheidsclip zit namelijk ingenieus in de hub verstopt, handig, voorkomt daardoor extra afval en past zeer gemakkelijk in een naaldencontainer. Introcan Safety® 3 heeft als extra voordeel een geïntegreerd flowcontrole septum (controleert de flow na het verwijderen van de naald) en heeft grotere vleugels voor optimale stabiliteit.

We hebben het breedste assortiment met onze 2e en 3e generatie infuusnaalden: een PUR of FEP katheter, met of zonder bijspuitpunt,  in roze en groen (20 & 18 Gauge) extra lengte maten en vlindernaalden!  Ook hebben we speciale uitvoeringen voor pediatrie & neonatologie.

De B. Braun vlindernaald (vleugelnaald) heet Venofix® Safety. Wilt u naar de productsite van Venofix® Safety? klik hier!

Wanneer u wilt gaan testen zijn wij graag bij u op de werkvloer voor begeleiding, dit om onze ervaringen te delen en omdat een nieuwe infuusnaald altijd wennen is.
Zie hieronder 2 enthousiaste gebruikers van de Introcan Safety® aan het woord.
 

B. Braun combinaties met Introcan Safety®

De B. Braun intraveneuze katheters kunnen uitstekend worden gecombineerd met andere B. Braun producten voor intraveneuze toediening, zoals:

Toedieningssystemen voor infusie en transfusie:
- Intrafix® SafeSet
- Sangofix®
- Sangopur®

Filters:
- Sterifix®
- Intrapur® Plus
- Intrapur® Lipid

Accessoires:
- Perfusor® (verleng)lijnen
- Discofix® C (driewegkranen)
- Safeflow (gesloten, desinfecteerbare connector)